Teven

Vegas


Nadat Jolanda bij ons was geweest vioor een dekking met Djillz en Presley is daar een nestje van 6 pups geboren.


Nadat we ons baron hadden herplaatst (wegens veel vechten met de andere reuen ) begon de kriebel naar een zwart keesje zijn kop weer op te steken. Zo was het voor mij niet lang nadenken toen het nestje geboren was want bij Jolanda zat deze kleine schurk in zwart.


Ik denk ook dat ze voor mij bestemd is. Ze is namelijk geboren op 6 maart 2013 mijn eerste keesje genaamd Elvis is op dezelfde datum geboren in 1992.  De vader van Vegas is Presley en ze heet naar een liedje van Elvis Presley. Dit zijn wel heel veel dingen die met Elvis in verband staan.


We hopen in de toekomst grote ogen te goeien met haar maar nu genieten we er lekker van.

Chicky


Dit is chicky een pup van Kealee en Pablo en net als Nibbles een schat van een hondje wat heel graag bij je is en zich heerlijk laat verwennen.Chicky heeft met 5 maanden haar pootje gebroken en dit staat daardoor een beetje schuin maar daar laat ze zich niet door afschrikken en springt nog steeds heel de dag overal op en over.Een echte charmeur is zij zeker.


Chicky weet snel idereen om haar pootje te winden door gelijk heerlijk op schoot te springen en je in te pakken met haar charme.Van haar ga ik zeker een pupje houden .Ze zijn helemaal gek op balletjes en kunnen daar lang achteraan rennen met z"n vijven tegelijk.

Chinta


Chinta is een volle zus van Chichi die net als zij bij huize Lavenlaar is blijven wonen. Chinta heeft een, zoals ze dit noemen, een beetje een lastige start gehad. De eerste weken zijn wij geregeld bij de dierenarts geweest omdat zij bijna niet aankwam in gewicht. Bij alle onderzoeken die zij heeft gehad kwam er echter niets aan het licht. Bloed, foto`s en scans lieten niets afwijkends zien.


Toen zij 3 weken was bereikte zij pas haar geboortegewicht. Na dit te hebben bereikt is zij in een voor haar doen groeispurtje gekomen en mooi gelijkmatig gaan groeien en aankomen. Vanaf de dag van geboorte tot de dag van vandaag is het in alles een haantje de voorste. Wij hebben besloten haar zelf te houden daar zij een leuke en vrolijke hond is die onze kennelop een positieve manier ondersteunt.

Trusha


Trusha komt van de Oekraine en onze eerste bonte binnen de kennel. In de toekomst hopen wij met haar een mooie bonte lijn op te zetten. Alle pups die geboren worden van het geslacht teef zullen dat ook tot de laatste dag in optie zijn voor onze eigen kennel.


Trusha is een klitteband hond, heel de dag raakt zij niet verder van mij verweiderd dan een meter. Het is een rustige hond die liever knuffelt metmensen dan speelt met de andere honden. Zij slaapt bij mij in bed en fungeert als een levende verwarming. In de zomer wat minder maar in de winter wel erg lekker.Flicka


Flicka is binnen de muren van kennel van het Lavenlaar. Het is onze muis in het midden maar voor de duivel niet bang. Zij speelt heel de dag en het liefst met de pups die er soms rondlopen.


Bij het ontwaken is het eerste wat ik zie dan ook altijd haar koppie. Zij is in de ochtend dan ook echt een stuiterbal in bed en kan dit makkelijk een uur volhouden, net zolang tot je eruit bent.


Flicka is een hondje die naar andere erg fel kan zijn, ook haar eigen reflectie in ramen of spiegel moeten even aan een stevige blafronde onderworpen worden. Klink allemaal heel spannend maar zij luistert altijd en overal. Roep je haar naam zal zij ALTIJD komen. Ik heb haar gedoopt tot maskotte van onze kennel.

Ismara


Ismara is samen met twee van haar zusjes vanuit Bulgarijen naar Nederland verhuist. Ismara is bij mij komen wonen, Imany bij mijn zoon Ed, kennel of Nuttin` but Happiness, en Lily bij Karin, kennel van de Djoeskie poms.


Ismara is een pup die van het begin af aan goed in de roedel meegaat. Speelt veel met de andere hodnen en is voor de duivel niet bang. Haar favoriete speelmaatje is Flicka die beide net zo brutaal zijn.


De schildpadden die tijdens vakanties bij mij zijn moeten altijd uitgebreid geinspecteerd worden en naast Igor is ook zij erg bedreven in tuinieren.

COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar