Reuen

PabloWij zijn heel lang op zoek geweest naar een black and tan keesje die onze kennel kon komen versterken. Via een bekende ben ik op de hoogte gebracht over de verkoop van Pablo.


Pablo is een reutje die geboren is in Amerika bij kennel Redhots. Hij heeft een prima stamboom en op show heeft hij al een paar keer Veel Belovend en Uitmuntend gelopen.  Hij is op jonge leeftijd vanuit Amerika door Carla Lohuis naar Nederland geimporteerd, waarna ik hem heb gekocht.


Wat opvalt aan Pablo is dat het een echt allemans vriendje is. Tijdens de reunie die net na aankomst van Pablo gehouden is heeft hij al een behoorlijke indruk achter gelaten bij de mensen. Er zijn al meerdere mensen die in de toekomst een nakomenling van hem zouden willen hebben. Vanaf 2010 zal Pablo gaan dekken ( dit is alleen geldende voor mijn eigen teven, hij zal niet buiten de kennel dekken ) 


Het is binnen mijn roedel"tje" niet de meest dominante hond. Presley en Pablo zijn wel twee reuen die elkaar aan het testen zijn maar tot nu toe gedragen ze zich prima. Met andere honden in huize lavenlaar is er geen enkel probleem. 


Zijn vader is Lil Darlins Smokey Joe ( black and tan ) en zijn moeder is Redhots Sweet Tootsie Roll ( black and tan ) 


Igor


Na lang zoeken naar een nieuwe creme reu zijn we uitgekomen in Moskou. Na Djo-Djo is dit de eerste creme reu die binnen onze kennel de lijnen mag gaan uitbreiden.


Igor is een reu die duidelijk aanwezig is. Hij laat veelvuldig van zich horen, en tuinieren is een van zijn specialiteiten. Ben je hem kwijt zoek dan maar op plaatsen waar de honden eigenlijk niet zijn toegestaan. Hij is uitbundig in spelen en watervlug.

Onder de reuen is hij nu nog de puppie. Hij is ondergeschikt aan de rest maar dat wil niet zeggen dat hij de kaas van zijn brood laat eten.COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar