Wie zijn wij

Ik ben Marian Aarts UitdeHaag. Samen met wijlen mijn man Guust heb ik twee kinderen, een zoon Ed en een dochter Lindsey genaamd. Tevens ben ik oma van drie prachtige kleinkinderen, een kleindochter Danischa en twee kleinzoons Bradley en Jayvano


Ik ben geboren en getogen in Roosendaal, een plaats in Noord Brabant nabij de Belgische grens, bij Antwerpen. Na ons trouwen hebben we altijd veel dieren gehad. Om maar even een paar soorten te noemen waren er hier konijnen, cavia`s, duiven, allerlei soorten vogels ( van parkiet tot papegaai ), vissen, chinchilla`s en natuurlijk honden.


Op 6 September 1992 heb ik mijn eerste dwergkeesje Floris gekocht. Ik vond die naam niet echt bij hem passen en heb hem Elvis gedoopt. Het was liefde op het eerste gezicht en dat was geheel wederzijds. Elvis was een half jaar toen ik hem ging halen en was toen nog een bang en verlegen muisje. Nou zoals een keesje betaamd ontpopte dit muisje zich al snel tot een echt vrij en vrolijk hondje. Het is dan ook door hem dat mijn wens naar een eigen kennel vorm begon aan te nemen en na jaren van lezen en verder verdiepen in alles wat met het ras te maken heeft heb ik dan ook de knoop doorgehakt.


Nu zijn we ondertussen weer jaren verder en vond ik het tijd om een eigen site op te zetten. Ik hoop mensen op deze site niet alleen met de keeshondjes kennis te laten maken, maar ook veel kennis op te laten doen over dit prachtige ras en alles wat verder met honden te maken heeft.


Ik heb mijn best gedaan om een site te maken met veel info over de keesjes maar ook om veel gestelde vragen van mensen die bij ons over de vloer komen uit te werken in duidelijk mogelijke uitleg met verduidelijking van foto`s.


Zo is er een onderwerp nuttige informatie waarin je veel dingen kan vinden over bv. fokken en drachtigheid maar ook over vlooien, teken, medische ingrepen en medische gebreken bij een hond. Ook kunt u hier meer lezen over de raskenmerken en het karakter van de keeshond. Topics als puppy nieuws en dekkingsnieuws, verzorging  en het ras pomeranian.


Ik hoop dat jullie als bezoeker van deze site zullen genieten en er, hoop ik, ook nog iets van op te kunnen steken.

Als u vragen heeft of onderwerpen mist die niet op deze site vermeld staan, dan mag u altijd een mailtje sturen naar lavenlaar@live.nl Ik zal zo snel en duidelijk mogelijk antwoord proberen te geven op al uw vragen.

COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar