Huisgenootjes


Op deze pagina zullen wij u voorstellen aan onze overige huisdieren en tijdelijke huisgenoten. Eerder hadden wij u alleen voorgesteld aan onze reuen en teven die wij in onze kennel gebruiken.  Aangezien wij nog ex reuen en teven in huis hebben willen wij ook deze aan u voorstellen.

COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar

Kiara

 

Kiara, ookwel ons haantje de voorste, hebben we in Termunten - Groningen gehaald. Ze is daar geboren in een nest van 4 pups. Het is een hondje met energie voor 10 honden. Na een wandeling van ongeveer 13 kilometer gaat ze gewoon door alsof ze niet weg is geweest. Als alle honden uitgeteld en gevloerd liggen zal Kiara nog altijd even kijken of ze echt niemand meer zo ver kan krijgen om lekker te spelen.

 

Ze staat bekend als een echte knuffelkont. Iedereen die bij ons op visite komt moet er dan ook aan geloven. Ze klimt op je schoot en als het haar even uitkomt blijft ze daar liggen tot ze weer naar huis gaan. Ze weet mw altijd in te pakken met haar flauw gedrag, oke niet alleen  mij, anderen ook!

 

Danischa noemt Kiara, haar schatje. De twee zijn onafscheidelijk van elkaar. Als mijn zoon op bezoek komt zegt hij altijd om Danischa te pesten, ga weg jij lelijke hond. Het eerste wat Danischa dan zegt is Kiara is niet lelijk, ze is mijn schatje. Als hij dan verder gaat met pesten is het van, nee Paquito is lelijk ( de chihuahua van mijn zoon ), Kiara is mijn schatje. Ja ze is dan nog maar een klein ding maar je hebt haar zo maar niet onder tafel hoor.

 

Kiara heeft bij ons een paar nestje gekregen en ze blijkt een erg goed moedertje te zijn. Onder de buttom, vorige nestjes ( C-nest ), zijn haar pups bewonderen. Na een paar mooie nesten is ze gesteriliseerd.

 

Kiara heeft een stamboom waar 5 kampioenen in voorkomen. Haar vader is Golden Kay v. Karifra en haar moeder is Missy de Echtna.

Presley


Presley was een reu die zowel met de teven als met de reuen overweg kan. Hij is de tweede reu die in ons huidige bestand kwam en staat dan ook ondergeschikt aan Djo-Djo.


Presley hebben we gekocht toen deze een half jaar was. Hij heeft zich, ondanks dat hij al wat ouder was, prima aangepast aan het leven in een grote vrijspelende roedel. Hij is een aangename aanvulling in mijn kennel en met zijn vrolijke karakter is hij het zonnetje in huis.


Presley heeft een weelderige bos met haar en loopt hier ook graag mee te koop. Naar de teefjes was het een echt heertje. Rustig en met respect gaat hij om met de teefjes die gedekt moesten worden. Elke dekking is er een heel ritueel geweest dat hij afging. Eerst maakte hij het teefje het hof en dit kan soms echt wel even duren, hij had nu eenmaal een lang voorspel.


Presley is al vader van meerdere nestjes.  Onder de knop vorige nestjes kun je zijn nakomelingen bewonderen. Op 28-03-2017 is hij met dekpensioen gegaan en is hij gecastreerd.


Zijn vader is Chrysolite Celtic Fire ( import Engeland ) en zijn moeder is Jessie van Eekie'shof.