2014

Reunie van september 2014

Op Zondag 7 september 2014 was het dan weer zover: de jaarlijkse reünie van onze kennel werd weer gehouden bij 't Ossekopke in Rucphen. Veel oude en vertrouwde gezichten waren weer van de partij, maar we mochten ook een aantal nieuwelingen verwelkomen en trakteren op een wandeling door de prachtige natuur van de Rucphense Heide. Het weer zat, net zoals de afgelopen jaren, bijzonder mee: niet te warm en niet te koud en een af en toe doorbrekend zonnetje. Ideaal voor een ieder om de kennismaking te hernieuwen of nieuwe contacten op te doen. Het leuke van de reünie is, dat de Lavenlaar familie steeds groter wordt en dat ook onderling de trotse eigenaren van onze keesjes contact met elkaar gaan houden. Het is altijd leuk om te zien hoe het gaat met het broertje of het zusje van jouw keesje!

Na de wandeling streken we aan het eind van de middag gezellig neer op het terras van 't Ossekopke met de keesjes, hetgeen soms tot flinke hilariteit en oooohs en aaaaahs bij de andere bezoekers leidde.


In eerste instantie hadden we het idee om de reünie tweejaarlijks te gaan organiseren, echter op verzoek van velen, van dit jaar zal de reünie gewoon  op de eerste zondag van september in 2015 zijn. Houd dus de internetsite in de gaten!


Hieronder vindt u een foto-verslag van onze gezellige middag.

COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar