2009

Reunie 2009


Vandaag was het vroeg uit de veren om er een leuke dag van te maken. Eerst de dagelijkse gang van zaken even afhandelen, je kent dat wel, stofzuigen, dweilen ( veelal met de kraan open ), stof afnemen, honden verzorgen, enz. Oké ik roep nou wel, de dagelijkse gang van zaken maar vandaag gaat alles toch echt even op Fast Forward geloof ik. Ja je moet op tijd klaar zijn hé.

Nou na dat allemaal gedaan te hebben komt het lijstje op tafel waar we al dagen, nee weken mee bezig zijn. 


 * 13 honden

 * 4 maal chocolade cake

 * fotograaf, ring ring, ben je er klaar voor

 * bezemwagen

 * consumptiebonnen

 * snoep voor de kinderen en ga zo maar door.


Nou daar gaan we dan met een afgeladen auto met honden en materialen op weg naar het Ossekopke. Eenmaal op het parkeerterrein is het de honden uitladen en drinkbakken klaarzetten zodat de honden die gaan komen lekker kunnen drinken. Sommige hebben een reis achter de rug van 2.5 uur dus dat zal zeker wel even lekker zijn. Nou en dan rest mij voor het moment even niets meer dan wachten tot de mensen gaan komen. 

Na niet al te lange tijd komen de eerste telefoontjes van mensen die er bijna zijn maar het net niet kunnen vinden. Mijn dochter ingeschakeld om de mensen onder escorte te begeleiden naar het parkeerterrein. Nadat het 13.20 uur was geweest begon ik hem toch lichtelijk te knijpen dat er nog maar zo weinig mensen waren. Angelika die samen met de kinderen een reis van bijna 3 uur achter de rug had was  nodig toe aan een plaspauze. Toen zij terug kwam werd ze gevolgd door een hele stoet met mensen met een Pommetje die al bij het Ossenkopje zaten te wachten. Ik helemaal opgelucht dat ik toch niet al die moeite heb moeten doen voor 2 mensen, nee de opkomst was enorm.


COPYRIGHT 2017 keeshondenkennel van het Lavenlaar